PinUp.

Det regnade idag, fast det var ändå jättejättejätte varmt. Det var precis som en regnskog ute. Det var hur mystiskt som helst! Som tur är har jag inte blivit särskilt påverkad av allt det skumma utanför huset, för jag har nämligen suttit inne och spelat sims hela dagen :) Tillslut fick jag så aptråkigt så jag blev kreativ istället och skapade denna lilla kvinna på ett papper. Ritade på några timmar tror jag. Använde B, 5B och en tops när jag skulle skugga. Spillde kaffe på mina andra skuggningspennor, BUHUHU. Heter det ens skuggningspennor..? Vet inte vad de heter, vet bara hur de ser ut D: Tragiskt.
Vad tycker in om denna? :)

Smile.

Det blev ett litet projekt idag igen. Phu, trodde aldrig jag skulle bli klar med denna! Han bara ta ett kort på den innan batteri i kameran dog, så det blev denna. Och självklart går det inte att rotera bilden! Hoppas ingen blir arg. Vad tycks? :D
 

Girl.

Idag är det äntligen sol ute, WIHOO. Har längtat som bara den! Bara för det har jag inte gått ut än idag. Jag fick för mig att rita lite igen... Så det fick bli en kvinnokropp, i brist på annat.
Javisst, så är det förstår ni... Nu borde jag nog gå ut en sväng och få lite luft. Mamma säger att det inte är bra att sitta inne så mycket som jag gör. Fy mig!
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0