Blubb blubb blubb.

Nu har jag hittat något skitkul i garderoben - nämligen min gamla lavalampa! Och den funkar fortfarande :D Så nu är mys faktorn hög här! Nu ska jag nog gå ner och äta smörgås eller något... Hihi.
 
Vad gör ni denna mysiga kväll?
 
 

Lemon.

 Jag har just varit och inhandlat ett citronträd :D Nu kan jag äta citroner när jag vill, WIHOOOO!!!!
 

Bikini.

Ursäkta att jag inte har bloggat de senaste dagarna. Jag åkte ut på en spontanresa och var borta några dagar, tog inte med mig nöstan någonting, inte ens datorn. Nu vet ni! Fyndade en ny bikini på ett av de många stoppen. Fick den på rea, typ 50;- kr eller något. Billig skit asså :) Riktigt snygg är den med, så jäkla nöjd!! Vänta ni bara tills det blir sommar, då jävlar ska den missbrukas!
 

RAWR.

Länge sedan jag la upp något nu... Så här får ni en liten bild på gårdagens konstverk.
Nej, nu jävlar vill jag ha makaroner! 

Hemma.

Äntligen hemma efter en kul dag i stan. Vi har badat å bowlat hela dagen, och ätit pizza!
Nu ska jag nog kollapå Gossip Girl med min katt resten av dagen eller något. Är helt slut, haha.

PUSS.

Glad alla hjärtans dag, eller vad man nu säger! Hoppas ni haft kul idag & varit snälla :) I skolan fick vi godis och en massa mysiga kort, och när jag kom hem gjorde jag mat & tårta till morsan. Senare kom hela världen hem till mig och såg på film. Bra dag, typ!
Till alla er som inget kul har fått idag: PUSS & KRAM PÅ ER :*

Hästis.

Började med ett nytt projekt förut, förstår ni. Har blivit helt häst-kåt de senate veckorna, haha. Fick färg i julklapp, så tänkte missbruka lite av det nu framöver. Har dock ingen riktig duk att måla på kvar, så det fick bli ett astjockt papper ist. Funkar typ lika bra, förutom att den viker sig liksom. Inte snällt :( Råkade dessutom lägga hela jävla handen på den!!! Jaja.
Detta är bara början av den, därför den är så sjukt kladdig, kommer bli mycket bättre när det är klart :)
 

True shit


Dagens teckning.

Jaaa, nu var dagens målerier avklarade då. Idag blev det en liten häst, i brist på annat att rita. Kameran hade dålig fokus, bilden ser skitsuddig ut. Hahaha, vad fult.. :o Får se vad det blir imorrn!
 
Godnatt på er!
 

Duktigt.

Sååå, nu var det ur världen. Originalramen var guldfärgad från början, passade inge bra till bilden... Vi får se hur de blev imorrn när skiten har torkat :)

Glömsk.

 
Kom just på att jag hade en tid hos tandläkaren i torsdags. Lite försent, typ 3 dagar... Fast det gör inget, gillar ändå inte att vara där. Jaja, får väl ringa och fixa en ny tid imorrn *suck* Så jävla typiskt mig!
 
 
 
 
 

Tja.

Bjuder på en liten snabb grejj jag nyss fick ihop.
Efter säkert två timmar i samma sittställning är jag inte riktigt säker på om jag ens har nån röv längre. Kanske borde se efter... eller inte :)
Godnatt!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0