23 Februari.

Hej.
Det går långt mellan inläggen, men jag har verkligen ingen lust. Men ni kan ju få en update. Kanske mest av anledningen att jag måste få ur mig.
 
Min 18 års dag sög. Dagen före kom min ex-pojkväns sängsällskap fram till mig på skolan. Flera gånger faktiskt. Hon och kompisarna slängde kommentarer som "vafan glor du på", "skulle gått till Specsavers" osv. Det rann dock över när kommentaren "ta ett kort så varar det längre" yttrades utanför matsalen. Jag tog ett kort. Två, faktiskt. I ren ilska. Jag ångrar det, det var av ren impuls. Jag var så chockad, så arg och ledsen.
 
Det roligaste med den här situationen är att jag drömde om att han var otrogen mot mig en vecka EXAKT före det hände. Jag måste vara synsk. Jag har nu gråtit flera kvällar i rad. Inte blev det bättre heller när han lämnade en parfymerad t-shirt förra veckan när han lämnade tillbaka min grejer heller. Vadå, vill han att jag ska sakna min otrogna kille? Självklart gjorde jag. Mer än någonsin. Samtidigt som jag känner mig otroligt sårad.
 
Jag tror jag har en prat-kompis snart. En jag känner via jobbet. Antagligen inbillar jag mig.
 

Hej igen

Förlår för att jag inte har bloggat eller utsett någon veckans blogg. Jag har haft fullt upp med mitt privatliv, vilket inkluderar långa skoldagar där jag kommer hem 20:00, mer läxor än vad jag klarar av, fylla 18 och en otrogen pojkvän. Jag tänker väll inte ta upp det så speciellt här, men jag ser heller ingen anledning till att lämna detaljerna uteblivna. 
 
Vi har under veckan bråkat om att han skriver med en tjej som jag visste han hade pratat med nån gång IRL sådär ibland på stan... Hon har även varit kär i honom har han berättat, och han tog då bort henne på snap (iallafall) när hon sa det. Han lovade att aldrig prata med henne igen, eller träffa henne, han sa att hon tyckte hon verkade konstig. Men i fredas sov han hos henne. Hon kom dit bara några timmar efter att jag åkt, bara några timmar efter han höll om mig och sa att han älskade mig. Vet ni vad det värsta är? Dagen efter, alltså kl 15 efter att han kört hem henne så kommer han hem till mig, berättar det och förväntar sig att bli förlåten. "Vet att jag sabbade allt med snälla..."  "Hon var ju hemsk, jag lovar, jag stod knappt ut!" Nehej, men då kunde du väll ha kört hem henne samma dag? Haha, eller, hon var alltså så himla hemsk så det dröjde ända fram till kl 14:30 innan du bestämde dig för att köra hem henne? Alltså vad ska jag göra...
 
Just nu känner jag mig lurad. Jag känner mig fruktansvärt besviken och sårad. Min kille, MIN kille tar hem en annan tjej och låter henne sova i hans säng, den sängen som jag brukar sova i varje kväll. Jag känner mig utnyttjad, äcklig. Jag har ingen att prata med om det här. Så det är väll den främsta anledningen till att jag skriver det här. Så den som inte vill läsa, läs inte. Bara klicka bort mig, ignorera mig. Precis som min pojkvän gjorde i fredas.

Follow on Bloglovin
RSS 2.0