NYTT

Slutade 11 idag så drog in till stora staden med tåget för lite shopping. Hittade massvis av tröjor (för ovanlighetens skull!) och dendel småsaker. Blev inte så många timmar gjorda där dock, kände inte för att komma hem sådär supersent. Har gjort det flera dagar nu, vilket också är en orsak till att jag inte bloggat så mycket.  Det är så trist, man kommer hem och är totalt utsliten och vill bara äta och sova. Hellst önskade man att det fanns en säng precis innanför dörren, så när man äntligen kom hem bara kunde slänga sig i den med både jackan och skorna på. 
 
Vad har ni gjort idag?
 
H&M 149;-
 
 
Cubus 199;-
 
 
 Random sportaffär med rea 79;-
 
 
 Blom's 69;-
 
 
 H&M 149;-
 
 
 Rosa top Lindex 99;-
Svart bh Cubus 129;-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som ni har längtat!

 
 

NYTT I MENYN

Piffat upp menyn lite. Känns lite mer "moget" än den förra pesentationen av mig själv som jag hade haha. 
 
Var så sjukt länge sedan jag var inne bland design-koderna på blogg.se, hade totalt glömt bort hur man gjorde! Tog ett tag att få in bilden, men efter många minuters googlande och krångel så fixade det sig ändå.
 
Vad tycks?
 
 
 
 

SJUK

Åkte hem i från skolan runt 12. Har haft så sjukt ont i huvudet och ont i magen den här veckan. Tror det beror på stressen och allt som är runtomkring just nu. 
Vi har suttit i aulan hela dagen och lyssnat på politiker, vilket inte intresserar mig så värst. Då blir det ju ännu mer outhärdligt att sitta kvar. Så jag stack hem! Var rätt skönt att få sova av sig det värsta i några timmar :) Det var väll min dag.
 
Vad gör ni idag?
 
 

Nyinhandlat

Blev en sväng in på centret idag. Hittade denna på Rusta. Har en annan sånhär från Neutrogena, fast en rosa som luktar lite grapefrukt. Har även ansiktsskrubben med gapefrukt. Ska skriva reciensioner på både grapefruktserien och denna så måning om hade jag tänkt :)
Detta är den första av den "orangea" serien jag köpt av neutrogena. Är störtförtjust i den rosa grapefrukt serien, så vi får väll hur denna är. Förväntningarna är höga! Men som sagt, recension kommer på denna efter att jag testat den ett tag! :) 
 
 
 
 

Fri från lektioner

Hej! Ett tag sedan igen.
Idag är jag ledig från skolan, ovanligt nog. Vår lärare skulle på möte eller något sådant, minst inte riktigt hur det var. Vi fick en läxa på några sidor som handlar om kundbemötande. Uppgifterna såg rätt lätta ut så det tar nog inte så länge. Blir en rätt chill dag ändå :)
 
Jag och morsan kanske ska dra in till stan sen och shoppa. Vad ska ni göra idag? 
 
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0