Riteli-ritat

Heeej, är as seg på att göra inlägg jag vet. Har inte mått så bra de senaste dagara. Förlåt för det.
 
Det blev tummen ur idag. Har inte tecknat på ett år cirka. Syns att jag glömt bort hur man gör haha! Det var väldigt kul att få sätta sig en stund och bara rita lite. Originalbilden som jag ritade av var på en arg liten kille, bestämde mig för att göra den lite mer fritt. Vad tycker ni? :)
 
 

3. D & A

Min första fylla upplevde jag när jag precis hade slutat 7an. Jag hade snott vin av mamma. Hon hade en såndär låda, väldigt paktiskt för mig som var och "tjuvade", då man inte kunde se om någon hade varit där och tagit. Jag hade tagit lite då och då, så att ingen skulle komma på mig. Hos min pappa kunde man ta väldigt mycket, då de drack endel. Allt hade jag i min lilla loka-flaska. En kväll när jag var ensam hemma drack jag upp allt. Det var inte gott för fem öre, men full blev man ju haha! Jag brukar inte dricka. Någon helg kanske jag följer med några kompisar ut, men inte särskillt ofta. Det är inte riktigt min gejj detdär. Det smakar inget gott och jag har det minst lika roligt när jag är nykter :)
När jag var nog 14 år tog jag mitt första bloss. Röd level kort, kommer aldrig glömma de första gångerna. Det var avskyvärt. Men alla mina kompisar rökte - alla tjejer i klassen! De gick alltid ut på rasterna och gömde sig i skogen, drog på sig huvorna på jackan så det inte skulle lukta av håret, sprutade parfym så att inte någon lärare skulle känna. När jag var 15 år fick jag mitt första egna paket, det försvann ju snabbt. Tro inte att jag är ett drägg av något slag, jag är inte sådan. Bäst betyg och kompisar av alla sorter. Jag är en tönt egentligen. Varför höll jag ens på med skiten? Jag kan även idag köpa paket och ha ibland. Jag är inte beroende just nu, men jag tycker det är avslappnande att bara ta en cigg sådär ibland.
Min vän hamnade i dåligt sällskap och de sa att hon hade provat på droger. Detta var ändå några år sen. Senare fick hon en pojkvän som knarkade, vet inte riktigt om hon gjorde det med honom eller ej. Där gick gärnsen. Vi var inte vänner så mycket mer efter det tyvärr. Jag är en anti-drog-person. Jag hatar sådant. Man förstör ju bara sig själv. Kroppen åldras dubbelt så snabbt och man får fula utslag överallt. 
 
Just nu sitter jag här med en kaffekopp. Tänk vad mindre problematiskt allt skulle vara om folk kunde dricka mer kaffe och saft istället för att dricka vodka och ta droger! Och vad mer fräscht det egentligen är.
 
 
 

2. Om 10 år

Jag har alltid fantiserat om hur det kommer bli när jag flyttar ut. Att äntligen få bestämma hur jag vill ha det i mitt eget hem! Att få fixa, måla, spika, bygga och få bestämma helt själv. Drömmen vore såklart att tillslut om några år skaffa ett stort hus ute på landsbyggden någonstans. Ett stort hus med värmegarage och några uthus. Gärna stall. Har alltid drömt om hästar, ända sen jag var liten. Jag red när jag var yngre, slutade dock. Men intresset lever kvar :) Hönor skulle jag också vilja ha, och en skäfer! Och en myyyyyycket välskött trädgård, älskar blommor. Det ser så himla mycket trevligare ut än bara gräs, eller hur? :)
 En till sak som jag VET att jag kommer skaffa så snart jag flyttar ut är en fritös. Jag är en såndär pomfritt-människa (stavning). Så fort vi är i stan är det pommes som gäller. Det är så mums! Så fritös blir :)
 Oh, glömde det vilktigaste! Självklart en lagom snäll och snygg karl och två fina barn :) 
 
 
 
 
 
Klicka här för att komma till originalbilden!
 

1.

Nu börjas det igen!
Eftersom jag inte har bloggat på ett år så har ni ju missat detta. Jag har/hade en pojkvän sedan ett år tillbaka. Dock gjorde vi (jag) slut för ett tag sedan. Vi var väll inte någon "perfect match" precis. Vi bråkade endel och jag kände mig rätt instängd, kvävd liksom. Alla bråk drog energin ur mig och jag var jätte trött hela tiden, orkade inte göra något fysiskt då hjärnan var utsliten. Men jag älskar honom. Jag vet att det var rätt att göra slut på det då relationen inte var bra för någon va oss. 
Och klart det är jobbigt. Jag saknar honom, jag älskar honom, men jag vet att det blir bäst såhär. För båda två. 
 
 
 

Heeeeeej!

Å herre, det var länge sen. Över ett år sen ju! Hade till och med glömt att jag hade en blogg, haha. Men nu när jag kom på att jag hade en hade jag tänkt att börja blogga lite smått igen :) Kanske forsätta på lista som jag la upp i tidigare inlägg? Hmm...
  Just nu sitter jag iaf i sängen, helt utmattad. Har krånglat med att få ner Gimp till den här datorn i snart 3 timmar, puuh! Men nu är det äntligen nere.
  Tänkte att ni kanske ville se några bilder på mina strumpor. Mina favvisar hihi :* älskar strumpor med såntdär luddtyg. Mysigast är det ju på vintern när det är kallt på golvet. Men de funkade även i sommarvärmen :) 
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0