Recension W7 paletter

 
 
ÄLSKADE PALETTER!
Dessa har jag haft i typ ett år, köpta med ca 1 månads mellanrum. Älskar dem! Dessutom ser de ut som Urban Decay´s NAKED-paletter. How classy, typ. Tänkte skriva en quick recension om dem och lite frågor som jag fått.
 
Vad heter de, och vilket märke?
 Båda paletterna är frå W7. Den bruna heter In the Buff och den svarta Up in Smoke.
 
Vart köptde du dem?
Rusta, båda två.. ;) Aldrig sett dem i en affär, som Kicks eller liknande. Däremot vet jag att de finns hos Cocopanda.se! 
 
Vad kostade de?
Minns inte riktigt, typ 79:- /st eller liknande, och du har ögonskugga för resten av ditt liv i princip. Väldigt mycket av varje färg, haft mina i lite mer än ett år och använder dom några gånger i veckan, och särskilt på helgerna. 
 
Rekommenderar du dessa?
JAAA! Har du en bra primer före så är alla dessa skuggor sjukt pigmenterade. Annars kan de bli lite tråkiga, men primer ska man ju alltid ha före. Otroligt fina färger, finns både matta och glittriga med i paletterna!
 
 
 
Vill ni se en turtorial/sminkning när jag använder dessa? Kommentera! :)
 
 

VECKANS BLOGG!

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!
 
 

VECKANS BLOGG

 

Mysis

 
Tänkte börja blogga igen. Haha, så låter det varje gång. Vi får väll se vad som händer! Vad vill ni läsa om?
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag jobbade till 14:30 idag och knappt sovit en blund inatt, så jag och Katt intog soffläge omedelbums när vi kom hem. 
 
Funderar på att dra till Strömstad nästa helg. Har dock lovat att jobba lördagen åt min kollega, så kör ihop sig något så förbannat. Tänkte be om att få byta med någon annan, då detta blir som en "klassresa". Puh, such a stressfull life. 
 
Vad gör ni idag? ^^
 
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0