Nytt!

Hej! Tänkte visa mina senaste köp. 

Faktiskt rätt nöjd med båda! Som ni vet så älskar jag huvtröjor, så det blev såklart en till sådan hahaha. Älskar H&M's huvtröjor från divided, har ca 4 st i olika färger. Så himla sköna och fina! Denna huvtröja kostade 199;- , tycker det är ett ganska rimligt pris ändå.
 
Gällande parfymen så har jag haft denna förr, också köpt på H&M (faktiskt). Kostade endast 39;- ! Luktar verkligen skitgott. Är lite skönt att en budget-parfym också, ifall man behöver raggar-duscha eller liknande. Känns ju inget bra att lukta svett och dyr parfym. Då känns det bättre att använda en bllig så man slipper slösa på den dyra :D Så smart är jag verkligen!
 
Pusssss
 
 
 
 
 
 

Tröj-inspo!

 
Lite kvällsinspiration. Det här är plagg som jag själv absolut kan tänka mig, jag är en myströja-person :)
 
Länkar har ni här!
Nr 1 HÄÄÄÄR
Nr 2 HÄÄÄÄR
Nr 3 HÄÄÄÄR
Nr 4 HÄÄÄÄR
 

Lediga älskade söndag

Efter att ha kommit hem vid 19:00 varje skoldag sedan jag började efter jul och jobbat två helger i rad nu, så var det förjävla skönt med lite helg faktiskt. Gå och lägga mig när jag vill, gå upp när jag vill, inte behöva duscha eller ha en riktig bh på mig. Äta lite god mat, inte behöva stressa. Igår gick jag knappt upp ur sängen haha! Det låter ju lite slött, men jag känner att efter de här hårda veckorna med sena kvällar + läxor + körskola så är jag fasen värd detta nu.
 
Idag ska jag bara vara hemma. Jag har endel läxor jag skulle behöva ta tag i också.. Jag hinner liksom inte göra läxorna under skolveckan då jag kommer hem så sent så jag ska nog passa på att börja idag redan. Det är ju detdär med att börja som är det jobbigaste, sedan brukar det ju för det mesta bara flyta på.
 
Vad ska ni göra idag?
 
 

VECKANS BLOGG!

 

God smoothie

 
Vi fick hem vår nya mixer för några dagar sen och tänkte att jag skulle passa på att visa vad jag mixade imorse. Kanske en rätt tråkig mix, om jag får säga det sjäv. Trodde inte vi hade frusna bär förrän min syrra kom ner imorse. Vanligtvis bruka hon inte ha så bra koll på vad vi har i kyl och frys... 
- Fan vad gott det ska bli med frusna hallon sa hon.
- Va, har vi hallon?! sa jag häpet.
- Ja, och igår mixade jag blåbär och jordgubar.
Bajs tänkte jag. På riktigt. Nu hade jag gjort en mindre god smoothie när jag kunnat gjort en god, kall, smarrig en istället... 
 
Vad jag hade i min:
1 mandarin
1 stort äpple
3 msk naturell kvarg
 
Drick hellst kall. Min blev ljummen, då frukten inte legat i kylen. 
 
 
Mer sådana här inlägg kommer jag säker lägga upp i framtiden :)

New in

Hej alla!
Blev lite shopping idag i väntan på att få åka hem från stan. Dethär är vad jag köpte: 
 
BBcrem från Garnier, reapris 85;-
Baby Lips från Maybelline 39;-
Chick Shadow, Selfish från Pierre René, reapris 30;-
 
 
 
 

Lite mobil bloggning

Jag sov hos min kille inatt, har inte gjort det på en skolvecka sen han gick i skolan haha! Sist jag var här skällde hans hund på mig när jag gick på toa mitt i natten, så därför har jag suttit här, på samma fläck sedan klockan var 04:30 då min kille gick upp för att jobba. Vågar inte gå upp och äta, vill ju inte väcka hans familj när hunden skäller! Så japp, det blev chips. Men vad gör det om hundra år?


Today's words



WOW NO COW!

Jag blev medlem i en vegan/vegetarian grupp på facebook för några månader sedan. Bille ha lite mat-tips, då jag suger på att laga mat. Man såg hur all skrev om Oatly, en havredryck som ska ersätta mjölk. Har nu blivit så påverkad av denna grupp så jag faktiskt själv börjat fundera på detta. När jag var och handlade igår så tog jag första steget och köpte denna, då den ändå kostade lika mycket som den vanliga mjölken. 
Var i extras hela vägen hem, var så nyfiken på hur det skulle smaka. Ala i gruppen ba, åååh Oatly är som mjölk, så god. Dock smakade den inte riktigt "mjölk".. Smakar mer... Ja, havre, haha! Och lite ljusare i färgen, men faktiskt en helt OK dryck. Så tänkte testa en sojamjölk också så småning om. COOLT VÄLL??
 
Annars har jag haft en lång dag med en massa skola, extrakurser och läxor. Så nu tänkte jag duscha en sväng, sen sova så jag är pigg tills imorrn då det vankas mer skola, extrakurser och läxor... Buhuhu. Puss
 
 
 

What's in my bag

 
 
Den här väskan köpte jag faktiskt sist jag var utomlands på ett köpcentrum för motsvarigt i svenska kronor 189. Jag älskar rutmönstret!! Ni ser också en bild på väskan i en annan vinkel, samt hur tyget i ser ut. Och såklart min katt som ville vara med som en liten "blooper" :)
 
What's really in my bag:

På första bilden ser ni en mobilladdare. Jag gör väldigt långa dagar i skolan, särskilt denna perioden då jag inte kommer hem förän ca kl 19. Mitt batteri är vattenskadat och laddar ibland ur sig på ca 3 h, så då är det bra att ha med en laddare. 
Sedan ser ni en bild på min nya almanacka, och det känns såå uderbart att äntligen ha något att skrva upp läxorna i. Sedan har ni faktiskt en bild på min dagbok hahaha. Jag tog hem den från skolan idag för jag hade gömt den i mitt skåp för min lillasyster haha... 
Följande bild är på tuggumi. Jag vet, ni tänker att fan va grym jag är som kommer ihåg att ta med det liksom. Ärligt, så köpte jag dem igår. Jag vill ha med jämt, men jag orkar aldrig köpa. Jag körde ju igår på körskolan, och jag hade s dålig andedräkt så jag var tvungen att åtgärna det omedel bums haha.
Sedan har jag alltid med mig en liten kamm, då jag alltid, alltid och ALLTID tupperar mitt hår. Älskar volym, can't live without it. Om jag glömmer kammen hemma stannar jag hellre hemma från skolan än att gå med platt hår.
OOOCH, ofc så har jag tamponger med mig. Alltså tjejer, erkänn, ni alla har det. I smyg.
Sist men inte minst har jag nästan jämt ett läppbalsam. Just nu har jag babyliss med körsbär i min väska.
 
Andra saker som brukar ligga i min väska:

Hörlurar, plånbok, busskort & nycklar.

Min mamma

Mamma: Vad önskar du dig när du fyller år?
Jag: En almanacka att ha i väskan så jag kan skriva ner läxor & såntdär.
Mamma: Åh, men ta min som ja fick på jobbet igår då! Har inte skrivit såå mycket i den.
 
Det var den "presenten" det ;)
 
 
 

Drawing

Så länge sen jag ritade! Gått och tänk i flera månader nu att jag ska sätta mig, men det har aldrig riktigt blivit av. Har haft ganska mycket att göra som ni vet, så inte riktigt hunnit. Men nu när jag väl satte mig kunde jag nästan inte sluta, så sjukt roligt är det! Såå, här får ni första på väldigt länge :) Lovar att det snart blir fler!
Vad tycks? 
 
 
 
 

God paj

Blivit kär  mammas paj! Hon har testat att gjort lite nya maträtter på senaste tiden, och ikväll blev det salami-brieost-rödlöks-paj. SÅ SJUKT GOD!! Endel av er gillar säkert inte mögelostsmaken, då kan man ju ha nån annan smakrik ost. Alltså herregud. Har tyvärr inget recept just nu men vill ni ha så bara fråga! Denna rekommenderas starkt!
 

Skitdag

Nu ska jag berätta om min fantastiska lördag. 
Skitsak nr 1. Min internetbank funkar inte. "Fel personnummer eller lösenord" står det, men det är ju inte fel. Ringde dit och de sa "Vi TROR du är spärrad". What?
Skitsak nr 2. Jag in på min användare på körkortsfrågorna jag fick av läraren, MEN när jag klickar på starta test står det att jag inte kan göra. Och jag lovade att göra 10 prov innan nästa körning :') 
Skitsak nr 3. Jag & min kille skulle åka & grilla. Mycket snö dit vi skulle ner, fastnade med bilen på underredet, så bilen låg över halva asfaltsvägen. Stannade 1000 pers, gissa om det var pinsamt!? Min kompis kom och drog upp oss med traktorn sen dock. Men ändå, piiinsammmttt....
 
Nu ska jag mysa med min katt. Hejdå.
 
 
 
 

Hårettttt

Så, detta är alltså resultatet av blekningen på mitt löshår. Syns dock inte så mycket tyvärr. Före var det mer brun/svart, nu är det mer brunt. Var inte ute efter en så str förändring heller, utan tycker detta räckte rätt bra ändå. Men en omgång till skulle behövas.
 
Har förresten beställt nytt löshår. Bild får ni till veckan!
 

Måndag igen.

Hej bloggen!
I helgen blev det jobb, både lördag och söndag. På söndagen efter jobbet åkte jag hem till min kille, åt lite god mat och sov sedan där. Och idag har jag haft lektioner ända till klockan 5, vilket resulterade i att jag kom hem runt 7. Direkt jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade nästan med jackan på av utmattning. Such häktiska dagar mina vänner! Och inte nog med det, åhnej. Jag ska nämligen komma hem såhär sent hela veckan :( Så tyvärr kommer det bli rätt taskigt med bloggandet, så dendär before-after grejjen på mitt hår kommer nog inte upp förrän he... nej juste, jag jobbar helgen som kommer också. Jaja, ni får ha tålamod helt enkelt! :)
 
Just nu ligger jag i sängen med min Twixpåse XXL. Lite ironiskt egentligen, med tanke på att jag skrev hur nyttig jag var när jag åt popcorn istället för godis, haha! Men vi har alla dedär lite mindre bra dagarna där det känns helt ok att använda godis/Ben&Jerrys/Nutella som en slags tröst.
.
 
 
 

Update

Jag lät blekningen sitta i ungefär 40-50 min. Trots det hände det inget speciellt med det tror jag, någon nyans ljusare eller så. Jag har inte tvättatet sedan jag färgade det mörkt, så jag antar att det är därför. Det finns såpass mycket "överflödsfärg" eller vad jag nu ska säga. Det är inte torrt än så ni får hårbild nr. 3 imorrn nångång på hur resultatet blev iallafall.
Nu ska jag fortsätta att äta popcorn. Puuusss 
 
P.s Vet redan att håret ser ut som högar med bajs... :(
 
 
 

Bleach

Endel av er vet, och endel fick aldrig se det, men i sommras bestämde jag mig för att go blonde. Håret var 1 dm under mitt bh-band, när jag klippte av det i höstas var det 1 dm över. Och jag grät. Jag färgade mig grå-burn som är min naturliga hårfärg, tre gånger åt minstonne, men som ni ser så lyser de blond-gula tonerna igenom ändå. 
     Anyways, nu till saken. Före jag bestämde mig för att blondiner har roligare än brunetter var jag... tja brunett. Väldigt brunett, rätt mörk. Jag hade löshåri ibland, det på bilden. Det är färgat så mörkt, är som min vanliga hårfärg egentligen. Så jag ska nu göra ett tappert försök att bleka det och klippa det lite. Jag menar, Jag kommer aldrig va sådär mörk igen, och jag kommer aldrig ha avändning för det igen. Såvida det inte blir färgat... 
     Så ja, uppdatering om detta projekt återkommer jag med. Puss
 
 

Pics from yesterday

Hej på er.
Igår var jag i skolan. Vi har fått ett rätt så soft schema, så slutade redan vid 11! Dock gick inte bussen hem förrän vid 2, så jag fick vänta rätt så länge. Hade inte så mycket att göra under min dö-tid, men några varv i stans klädbutiker och skoaffärer blev det ju iallafall. Det var rätt kallt ute, och jag hittade ingenting roligt att köpa så jag bestämde mig för att gå och sätta mig på konditoriet och trötsäta lite. Blev en pistagebulle och sisådär 5 koppar kaffe under tiden som jag satt där. 
     I fönstret där jag satt så såg jag en lykta, samma ykta som jag köpte till morsa i julklapp faktiskt! Så därmed kunde jag konstatera att stans kondis hade handlat rea varor på Jysk. 
 
 

Mina favoritparfymer

 

God morgon!

Idag är jag ledig från skolan, vilket är himla skönt. Särskillt när vi kom tillbaka från jullovet igår och blev hemskickade med den glada nyheten. 
Vaknade nyss av att mamma ringde mig. Vi skaffade bergvärme i höstas, och säkringen till den hade gått så den hade stannat. Så hon sa att rörmokaren skulle kika in när som hellst, och jag får ju panik såklart. Lägger på, skyndar mig ner på toa och upp igen så jag ska slippa prata med han när han kommer. Inte ett dugg lust med det när jag ser ut som ett trol haha!
Åhnej nu small en bildörr igen... Hoppas han vet vart nyckeln ligger, vill inte gå ner hihi! Har fobi för att prata med folk på morgonen, sådana jag inte känner så bra. På morgonen är talförmågan inte riktigt med så jag kan svara jättekonstigt eller inget alls när jag blir nervös. Så nu ska jag ligga här och gömma mig!
 
 
 

87 frågor

1: Namn? Keamy 
2: Stjärntecken? Vattuman
3: Tre rädslor som du har? Bli lämnad av vänner/familj, folk som är arga, mörker
4: Tre saker som du älskar? Mat höhö, killparfym, att sova
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Svettlukt, om hans kroppsbyggnad är klenare än min, snus och cigaretter.
6: Har du lärt dig ett nytt språk? Tyska från åk 6-9. Ich möchte eine Käzebrote
7: Har du en Bästa vän? Nej det har jag faktiskt inte. 
8: Din sexuella läggning? Boys! Men liksom, om ja blev kär i en brud, det är ju inge man kan hjälpa heller.
9: Din första dejt? Min första riktiga dejt med en kille var på en Pizzeria. Rekomenderas INTE! Man satt där och försökte va söt, samtidigt som man hade kebab i hela ansiktet. 
10: Hur lång är du? Kort
11: Vad saknar du just nu? Någon att prata med
12: Vilken tid föddes du? Ja det får du nog fråga morsan 
13: Din Favoritfärg? Har ingen. Alla föutom orangeee
14: Är du kär i någon? Nej, men jag är i ett förhållande som jag inte trivs i. 
15: Favoritcitat? Yo mama
16: Favoritplats? Mina drömmar, fast bara när de är bra drömmar
17: Favoritmat? Hahaha pfft, all mat väll
18: Är du någon gång ironisk? Japp, fast de jag umgås med just nu fattar inte ironi :(
19: Vad lyssnar du på just nu? Datorns brummande ljud
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Om hen ser snäll ut eller om hen är en bitch
21: Skostorlek? Ojojoj, nu blev det lite för privat här tycker ja!
22: Ögonfärg? Blåa när jag är glad och röda när jag är arg :)
23: Hårfärg? Råttfärgat säger min pappa
24: Favoritfärg på kläder? Svart
25: Har du någon gång busringt någon? Ja fast typ 10 år sen
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Öööh typ svart å grön najs??
27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)? Jag ville ha ett kort, enkelt och något som ingen annan hade
28: Favoritfilm? Ingen sådär.. Såg nya filmen Gone Girl, den va bra :) 
29: Hur känner du dig just nu? Är lite gosig
30: Någon du älskar? Familjen
31: Din relationsstatus? Vi är inte ihop offentligt, fast vi är ihop ok?
32: Din relation med dina föräldrar? Bra egentligen, men det är väldigt komplicerat just nu 
33: Favorithögtid? Min B-day ofc
34: Tatueringar/piercingar du har/haft? Haft smiley, tror de finns bild i bloggen nånstans. Har tragus och två i brosket högst upp på örat.
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Vill ha en tattuering med min syrras namn någonstans, eller initial eller födelsedatum eller något sådant...  Vill ha en ny smiley igen.
36: Hatar du och ditt ex varandra? Nä, vi går i samma klass nu och det känns som innan vi fick känslor för varran. Inte intressant liksom.
37: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Låt mig se, min mamma... Eh, nej
38: När höll du senaste handen med någon? Igår
39: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Smink + hår = 20 min. Men jag går alltid upp en timma före jag ska iväg så jag hinner göra god och mycket frukost!
40: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Haha jaa precis nyss faktiskt
41: Vart är du just nu? I min säng
42: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Behöver ingen som tar hand om mig när jag är full. När jag är full, tja, då är det party! 
43: Bor du med dina föräldrar? Ena just nu
44: Längtar du till något? Jao, vore ju gott med en leverpastej macka med lite saltgurka på. Och en kopp te. 
45: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Nej 
46: Har du varit underviktig? Nej men överviktig hoho
47: När kramade du någon senast? Öööh igår
48: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Skulle gå vidare med mitt liv. Isf är han inte värd min energi.
49: Finns det någon du litar på men inte borde? Litar inte fullt ut på nån längre
50: Något du inte gillar med idag? Ja en hoe snodde min körlektions-tid. Fast de va för att ja sa nej, sen ångra ja mig. 
51: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Katy Perry lätt. 
52: Vad tänker du på mest? Vad jag ska göra med mitt liv.
53: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Bakom
54: Vad var din senaste lögn om? När mamma frågade om jag vile ha maten på bänken, men jag sa nej för att jag var för lat för att gå till köket :( 
55: Tror du på spöken? Om jag säger såhär. Fram tills jag var 14 trodde jag att vampyrer fanns eftersom jag kollade på Vapmpire Diaries och var typ besatt av Ian Somerhalder. 
56: Tror du på magi? Ja det gör jag :)
57: Tror du på lycka? Ja!
58: Vilken var den senaste boken du läste? Berts dassbok. Okej jag ljög. Men man kan ju låtsas.
59: Gillar du lukten av bensin? Nja, diesel däremot är ju mumma 
60: Senaste skadan? Fick ett litet skrubbsår när jag föll från himlen
61: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Ibland är jag en riktig spara, ibland slösa. Kanske mest slösa...
62: Kan du röra din näsa med tungan? Bitch, jag har opererat tungan 2 gånger pga att den är för kort. Därav ett fett NEJ
63: Är det något rosa i rummet du är i nu? ja lampan i fönstret
64: Favoritdjur? Hästar <3
65: Vad gjorde du igår vid midnatt? Hahahhaahha!
66: Vad tror du satans efternamn är? Gissar på Johansson, det är ju rätt standard verkar det som
67: Hur kan man vinna ditt hjärta? Lyssna, förstå, respektera.
68: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Snälla pissa inte på min grav
69: Har du varit olyckligt kär? Japp. Tills jag fick reda på att han var homosexuell
70: Ditt favoritord? Det är ju bara fula ord
71: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Tja Glenn
72: Känner du någon som sitter i fängelse? Nej men som satt 5 år
73: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Min bil
74: Har du köpt kondomer? Närru din buse
75: Fått IG i ett ämne/kurs? Aldrig!
76: Kysst en kille? Japp
77: Kysst en tjej? Japp
78: Kysst någon i regnet? Och japp!
79: Haft ett jobb? Har till och med 
80: Lämnat huset utan plånbok? Öööh hahaha ja, vem har inte??? Skämta, har den alltid när jag är ute och går
81: Mobbat någon på internet?
82: Rökt? Oja haha
83: Druckit alkohol? Ja vem har inteee
84: Är du vegetarian/vegan? Nej, men inge fel på vegetarisk mat. Verkar väldigt hälsosamt!
85: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Haha ja mer än en gång väll
86: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Varje gång men e sjuk
87: Fått ditt hjärta krossat? Passar mig för sånt 

Inspo~

 

Körkort blir

Hej allesammans, long time no see.
Efter många om och men nar jag faktiskt fått tag i körskolan och fick till min förvåning börja redan några timmar efter mitt samtal. Det blev en teorikurs om väglag/halka/olyckor osv, väldigt lärorika 90 minuter må jag ändå säga. Efteråt bokade jag risk ettan, känns så gryyymt skönt att äntligen ha börjat! 
 
Och tro inte att jag sitter och läser på här i sängen. Jag är ingen pluggis. Åt minstonne inte när klockan är halv nio på kvällen!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0